KONTAKTIRAJTE NAS
+387 51 555 470
E-MAIL
info@irontechdoo.net
RADNO VRIJEME
08:00 - 16:00

O NAMA

irontechcompany

O NAMA

KOMPANIJA

Preduzeće IRON TECH d.o.o. osnovano je 2010.godine sa sjedištem u Čelincu. Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja metalne opreme i zaštitnih sistema za građevinu.

Preduzeće IRON TECH se sastoji od:

  • Proizvodnog dijela od 5000 m2 opremljenog mašinama za štancanje, sječenje, savijanje, punktovanje i zavarivanje proizvoda;
  • Magacina površine 2000m2 za skladištenje sirovina i gotovih proizvoda;
  • Dijela sa postrojenjem za farbanje;
  • Kancelarija administracije, uprave, komercijale i tehničkog kabineta.

Tokom godina preduzeće se specijalizovalo u proizvodnji širokog spektra zaštitnih sistema koji su u skladu sa evropskim normama EN 13374 i EN 14122-3. Preduzeće raspolaže i sertifikatom ISO 9001:2015 koji garantuje visok tehnički standard i konstantnu kvalitetu proizvodnje. Zahvaljujući kvaliteti i pouzdanosti njegovih proizvoda, IRON TECH biraju prestižni partneri za važna gradilišta u čitavom svijetu.

Glavni cilj na kojem se zasniva aktivnost kompanije je da potrebe i ideju klijenta pretvorimo u vrhunski proizvod, koji će zadovoljiti njegove potrebe te osigurati vrijednost i kvalitet proizvoda kako bi se dugorčno održali na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije.

Naša misija je: Klijentu ponuditi najpogodnija prilagođena rešenja sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta, te naše iskustvo i stručnost unijeti u svaki korak na putu do finalnog proizvoda i usluge, jer samo tako uspjeh je zagarantovan.

Zajedničkim snagama našeg kolektiva, timskim radom I pozitivnom energijom ostvarujemo naš cilj. Naš projekat za budućnost je da IRON TECH postane prepoznatljiv brend kako u Evropi tako i u svijetu.

Vizija nam je: Biti prepoznatljivi na globalnom nivou te da naši sigurnosni sistemi osiguraju bezbjednost radnog osoblja u zemljama gdje ovaj aspekt nije prioritet. Zahvaljujući našim sertifikovanim proizvodima u skladu sa strogim Evropskim standardima IRON TECH garantuje uvijek efikasnu uslugu koja doprinosi vašoj sigurnosti.

IRON TECH

NAŠA PARTNER KOMPANIJA